Spurt naar 100!

Prijs VVL-leden: € 115,90

Prijs: € 144,75


Voeg toe aan winkelmandje

Auteurs: Ruben Geldof en Hanne Depoorter.

‘Spurt naar 100!’ is een handig therapieprogramma met meer dan 3700 oefeningen, gericht op kinderen met rekenproblemen of dyscalculie. Het programma heeft tot doel de overgang te bevorderen van het hoofdrekenen ‘tot 20’ naar ‘tot 100’. Deze publicatie werd ontwikkeld door de makers van het programma ‘Help, ik zoek woordstructuur’ .
Het logisch opgebouwde programma bevat heel wat therapeutische principes, waardoor het erg bruikbaar is voor logopedisten. Er is oog voor zowel het aanbrengen, het inoefenen als het automatiseren van diverse somtypes. Naarmate de werkblaadjes per somtype vorderen, neemt de mate van ondersteuning af. Na afronding van de werkblaadjes kan er al spelend worden geoefend. Het programma bevat immers echte bordspelen. De kwalitatieve bordspelen kunnen zowel worden ingezet voor het inoefenen van geïsoleerde als gemengde somtypes en zijn erg motiverend voor het kind. Neem dus je fiets en spurt razendsnel naar 100!

‘Spurt naar 100!’ wordt aangeboden in een koffertje en bestaat uit:
- een boek met de werkblaadjes en de verantwoording;
- een cd-rom met daarop alle werkblaadjes;
- echte attractieve bordspelen in kleur uit stevig materiaal vervaardigd (Hotel ter Zee, Het Parkspel, Het Pizzaspel en 19 puzzellotto’s).

Publicatiedatum: 2009.