Verneem hoe de opgelegde conventie je heel wat centen kan kosten!

23/05/2022

Beste collega,

Binnenkort zal je de tekst van de opgelegde conventie voorgelegd krijgen door het RIZIV. De beslissing die je neemt omtrent het al dan niet aanvaarden van het voorstel is erg belangrijk! Uiteraard in de eerste plaats voor je eigen toekomst op korte en langere termijn maar evenzeer voor de toekomst van ons beroep!

Als VVL willen we je helpen om je beslissing goed af te wegen. We bezorgen je alle noodzakelijke en concrete informatie én staan klaar om je vragen te beantwoorden. Gezien het belang nodigen we ALLE collega’s uit op de infoavonden. Roep je collega’s op om aanwezig te zijn en zich dus in te schrijven.

De VVL en UPLF hebben geweigerd om het voorstel van conventie te tekenen. Deze opgelegde tekst biedt voor de komende jaren…
- géén oplossing voor de administratieve overlast voor onszelf en onze patiënten
- géén oplossing voor de financiële onleefbaarheid van onze praktijken
- én schuift alle problemen af op de patiënten met een logopedische stoornis

Wist je trouwens dat het tekenen van de opgelegde conventie ELKE COLLEGA ALLEEN AL VOOR 2022 FLINK WAT CENTEN ZAL KOSTEN? Benieuwd waarom? Je krijgt het in detail te horen op de infoavonden!

Zorg er dus voor dat jij en je collega’s goed en correct geïnformeerd zijn! Dat kan alleen door je NU in te schrijven!

Schrijf je hier in voor onze informatieavonden op maandag 30 mei en dinsdag 31 mei. IEDEREEN MAG DEELNEMEN!

Maandagavond 30 mei: 20u30
Dinsdagavond 31 mei: 20u30

Je ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail! Ontvang je geen bevestigingsmail, neem dan zeker en vast contact op met het VVL-secretariaat via info@vvl.be.