Workshop: Balans begint bij jezelf! Op 25/10

25/09/2019

Hoe bouw ik aan een balans in mijn leven die ik kan aanhouden? ​Dit is het onderwerp van een workshop die je laat ervaren wat de essentie is van een bewust en zinvol leven, een leven waarin jij balans ervaart in wat er voor jou toe doet en hoe je dat praktisch en concreet kan vertalen in je werk én je leven.

Je wordt je bewust van ‘waarom’ je doet wat je doet en hoe je dat in de realiteit van elke dag mogelijk maakt. Je leert hoe je omgaat met de tijd die ter beschikking is en hoe je effectieve tijd creeërt. Last but not least ontdek je hoe je energie aan jezelf levert en die op peil houdt.

Balans begint bij jezelf is een prikkelende sessie waarin je individueel en in groep aan het werk gaat met de balans die je in je leven wil. Je mag inhoud, diepgang, heel wat praktische tips en boeiende interactie verwachten. Je ontvangt bij aanvang van de workshop een hand-out met alle oefeningen.

WAAR?
Acerta, Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1131, 9051 Gent

WANNEER?
De workshop gaat door op vrijdag 25 oktober 2019 om 13u. Het einde is voorzien tegen ten laatste 15u.

TOEGANG?
Deze workshop is enkel toegankelijk voor VVL-leden. De toegang is gratis! VVL houdt zich het recht voor om een no show fee aan te rekenen van €25 voor wie zich inschrijft en zonder verwittigen afwezig blijft.

VVL organiseert deze workshop in samenwerking met Acerta. Schrijf je nu in door een mail te sturen naar info@vvl.be. Wees er snel bij: er zijn slechts 25 plaatsen.