Centra voor Ambulante Revalidatie

21/10/2013

De Centra voor Ambulante Revalidatie worden in het kader van de zesde staatshervorming overgeheveld naar de Vlaamse Gemeenschap. Ook andere types van revalidatiecentra zijn in deze operatie betrokken. Op dit moment is het nog onduidelijk welke gevolgen dit kan hebben voor de patiëntenpopulatie en de financiering van deze centra. Verschillende opties liggen hiervoor op tafel.

In het kader van de belangenbehartiging voor de logopedisten werkzaam in deze centra wordt dit dossier intensief door de VVL gevolgd. Om die reden heeft de Raad van Bestuur van de VVL beslist de logopedisten uit de CAR uit te nodigen voor een informatie- en gespreksavond. Het is onze bedoeling de VVL-leden een stand van zaken te schetsen betreffende de evolutie van dit dossier en met u in gesprek te gaan over belangrijke aandachtspunten voor de toekomst.

Graag nodigen we u uit op donderdag 14 november 2013 om 19u45 op het VVL-secretariaat te Belsele, Belseledorp 106B. Gelieve vooraf het secretariaat te verwittigen van uw aanwezigheid via mail op info@vvl.be. Gelieve uw lidnummer te vermelden bij inschrijving. Deze avond is enkel toegankelijk voor VVL-leden. Vooraf inschrijven is vereist. Gelieve uw VVL-lidkaart mee te brengen op 14 november.

Het programma van de avond:
1. Inleiding en opzet van de avond
2. Toelichting bij de stand van zaken betreffende de overheveling van de CAR naar de Vlaamse Gemeenschap
3. Aandachtspunten vanuit de aanwezigen
4. Conclusie en verdere afspraken

Wij hopen u op deze belangrijke vergadering te mogen ontmoeten.