Nieuwe brochure met model samenwerkingsovereenkomst en info over wanbetalingsdossiers

15/10/2018

VVL bundelt alle beschikbare informatie over de juridische dienstverlening voor de leden in een nieuwe brochure. In deze brochure vindt u naast informatie over de algemene werking van de juridische dienst twee belangrijke items:

Handleiding voor het indienen van een dossier wanbetaling
Mogelijks wordt u ooit geconfronteerd met patiënten die hun factuur voor de door u verrichte logopedische prestaties niet betalen. De VVL heeft een standaardprocedure uitgewerkt die u kunt hanteren om met dergelijke situaties om te gaan. Uiteraard is het voor alle partijen beter dan u wanbetalingsdossiers kunt vermijden. De brochure bevat dan ook tips om vanaf de start van de behandeling goede afspraken te maken met uw patiënt.

Een model van samenwerkingsovereenkomst
VVL biedt haar leden een model van samenwerkingsovereenkomst aan. Dit model kunt u gebruiken wanneer u een zelfstandige samenwerking wensen aan te gaan met een of meer collega’s. Ze wil zowel de rechten als de plichten van beide partijen respecteren en wil op deze manier bijdragen tot een correcte samenwerking tussen de verschillende partijen.

Deze brochure met alle informatie kunt u terugvinden in ons Digicenter door HIER te klikken.

Wie de juridische dienst van de VVL wil bereiken kan dit doen via jd@vvl.be.