Nationale manifestatie te Brussel op 5 mei 2022

18/04/2022

Aangezien het kabinet van Minister Vandenbroucke niet de financiële middelen vrijmaakt om een nieuwe conventie af te sluiten roepen de VVL en UPLF (Waalse beroepsvereniging) alle collega’s op om massaal deel te nemen aan een manifestatie te Brussel!

Wanneer?
Donderdag 5 mei om 10u tot 11u30

Waar?
Op het Europakruispunt vlakbij het Centraal Station te Brussel: zeer eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat is de bedoeling?
Bedoeling is om op een ludieke wijze het uitblijven van een conventie en het onderbetalen
van ons beroep aan te klagen.

Wat is het plan van aanpak?
We bereiden momenteel de concrete acties voor die we die dag op poten zullen zetten. Ideeën zijn steeds welkom op info@vvl.be! Houd je zeker niet in om een gek idee in te sturen, wij bekijken wat praktisch haalbaar en strategisch interessant is. In een volgende communicatie brengen we méér details hierover!

Is iedereen welkom?
Uiteraard! Roep je collega’s (leden én niet-leden), vrienden en sympathisanten op om deel te nemen! Verspreid dus gerust ook deze oproep.

We noteren graag je deelname!
Om een idee te hebben over de opkomst noteren we graag je deelname! Iedereen die wil deelnemen (ook niet-leden, sympathisanten,…) vragen we om dit aan te geven via deze link. Vul gewoon je naam, voornaam, adres en e-mailadres in. Zo kunnen we je verder op de hoogte
houden van de praktische afspraken. Je hoeft geen rekening te houden met de annulatievoorwaarden die vermeld worden. 

Hou dus zeker donderdagvoormiddag 5 mei eerstkomend vrij in je agenda! We rekenen op de steun van iedereen om de belangen van ons beroep in deze moeilijke tijd te verdedigen!

We komen snel met meer concrete informatie bij je terug.