MTV Logo Audio Setup (BASIC)

Prijs VVL-leden: € 305,00


Login

Teneinde stemonderzoeken te verrichten conform de nieuwe wetgeving is het belangrijk om op een kwalitatieve manier geluidsopnames en analyses te kunnen uitvoeren.
Daarom heeft de VVL een overeenkomst afgesloten met Mind The Voice en de firma Keymusic teneinde u als VVL-lid diverse pakketten te kunnen aanbieden aan een interessante prijs. Deze pakketten voldoen aan alle voorwaarden om u toe te laten om op een kwalitatieve wijze opnames te maken van stemgeluid voor klinisch gebruik.

Een accuraat stemonderzoek start reeds bij de audio-opname. Mind The Voice lanceert met de MTV Logo Audio Setup een volwaardige en kwalitatieve audio-installatie voor stemopnames
bij stemonderzoek door logopedisten. De MTV Logo Audio Setup is een op maat samengestelde audio setup die logopedisten toelaat het beste uit hun logopedische behandeling te halen.
De setup is na uitvoerig en nauwgezette research samengesteld door Mind The Voice audio expert & producer Kris Van Roy. Het is bruikbaar met elk besturingssysteem (Windows, OSX,…) en combineerbaar met elk logopedisch programma. (Praat, Lingwaves,…).

De MTV Logo Audio Setup is verkrijgbaar in 4 varianten, afhankelijk van de benodigdheden en het budget. In alle setups is het basismateriaal hetzelfde (met de vereiste kabels) en telkens uitgebreid met referentiespeakers, hoofdtelefoon en midiklavier.


De MTV Logo Audio Setup (BASIC) set bevat een:

  • microfoon op microfoonstatief met microfoonkabel,
  • reflectiescherm (te bevestigen op het microfoonstatief)
  • een externe Focusrite Scarlett 3 Solo (interface voor Windows of Mac)

Hieronder meer details over microfoon, interface en reflectiescherm.

Meetmicrofoon ECM8000

Met de ECM8000 meetmicrofoon krijg je een natuurgetrouwe opname van de stem met een vlakke frequentierespons. Deze omnidirectionele condensatormicrofoon is door zijn directionaliteit niet onderhevig aan het proximity effect. Dit geeft het voordeel dat de stem van nabij wordt opgenomen zonder daarbij kleuring toe te voegen in de lage frequenties.


Reflectiescherm Voxguard VU

Het Voxguard VU reflectiescherm minimaliseert storende omgevingsgeluiden en nadelige reflecties.


Welk voordeel?

Indien u dit pakket via de VVL bestelt betaalt u slechts € 305, (BTW in) wat een aanzienlijke korting betekent op de officiële prijs.
Dit voordeel is exclusief voor VVL-leden!


Wanneer wordt er geleverd en hoe loopt de betaling?

Wij maken uw bestelling over aan de firma KeyMusic die u daarna een betalingsopdracht zal overmaken en het pakket kosteloos bij u thuis zal leveren. U dient dus geen betaling te verrichten op de VVL-rekening.
Dit voordeel is exclusief voor VVL-leden!

Zie ook: http://www.mindthevoice.be/audioset-materiaal/