De VVL heeft een partnership met Vanden Borre!

Prijs VVL-leden: € 0,00


Login

De VVL heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met de firma Vanden Borre. Deze samenwerking houdt in dat VVL-leden in alle exclusiviteit een korting van 5% krijgen op alle producten die aangeboden worden in de VVL/Vanden Borre-shop. De korting van 5% geldt niet op I-phones!

Deze nieuwe VVL-partner gaat resoluut voor de laagste prijs, de beste keuze en de beste service.

De VVL heeft ervoor geopteerd om de samenwerking aan te gaan voor een breed aanbod aan producten. Dit betekent dat u onbeperkt aankopen kunt verrichten zowel in het kader van uw logopedische praktijk als privé. Op die wijze wensen we het ledenvoordeel te maximaliseren. Dit voordeel is gekoppeld aan uw persoonlijk lidmaatschap en dus voorbehouden voor leden!
We wensen te benadrukken dat de kortingen enkel kunnen bekomen worden via bestelling in de VVL/Vanden Borre-shop en niet in de fysieke Vanden Borre winkels noch op de site van Vanden Borre zelf!

Welke producten kunnen met korting aangekocht worden?

Volgende productcategorieën zitten in het aanbod:

  • MULTIMEDIA
  • TELEFONIE
  • TV&AUDIO
  • GROOT ELEKTRO
  • KLEIN ELEKTRO
  • ACCESSOIRES
  • FOTO

Voor meer details kunt u de betreffende categorieën aanklikken in de shop.

Hoe kunt u bestellen?

Surf naar vvl.vandenborre.be. U vult uw e-mail en paswoord in (zie e-mail van Vanden Borre) en u hebt onmiddellijk toegang tot de shop. U kunt uw keuze maken uit honderden producten. Na het finaliseren van uw bestelling verwerken we deze meteen. U krijgt snel een bevestigingsmail van uw bestelling doorgestuurd.

Hoe kunt u betalen?

De VVL maakt vervolgens de factuur op en bezorgt u die zo snel als mogelijk. Zodra deze factuur betaald en verwerkt is, geeft de VVL opdracht aan Vanden Borre om de bestelling te leveren. U hoeft dus op geen enkel moment te betalen aan Vanden Borre, enkel aan de VVL! U zal op het einde van de procedure in de shop dus geen betaalknop vinden. We willen dus vragen om de factuur snel te vereffenen zodat we voor u de levering vlot in orde kunnen brengen.

Hoe is de korting verrekend?

De korting van 5% is reeds verrekend in de prijzen in de VVL-shop. We willen erop wijzen dat Vanden Borre (zonder de VVL-korting) al de laagste prijs garantie hanteert.

Hoe gebeurt de levering?

De levering van uw bestelling gebeurt gratis op het adres van uw keuze. Voor de details verwijzen we naar de rubriek ‘FAQ leveringen’ in de shop.

Dienst na verkoop

Bij Vanden Borre kunt u rekenen op een uitstekende dienst na verkoop. Voor de details: zie ‘FAQ levering na verkoop’. U vindt er ook alle mogelijke informatie rond garantie en herstellingen.

Opgelet cashbackacties!

Sommige firma’s/leveranciers organiseren tijdelijk een terugbetalingsactie, de zogenaamde cash-back. Deze acties bestaan er in dat de leverancier van een product een bon bij de bestelling steekt waarmee je na aankoop een bepaald bedrag kunt terugkrijgen of een ander voordeel kunt verwerven. Deze acties worden uitsluitend geregeld tussen de klant en de leverancier. Daar zijn steeds een aantal voorwaarden aan verbonden. Een ervan is dat de factuur dient voorgelegd te worden. De leveranciers eisen steeds een factuur gericht aan een particulier. De aankopen die VVL-leden via de VVL-shop verrichten bij Vanden Borre zijn bedrijfsaankopen en geen particuliere aankopen. De factuur wordt trouwens door VVL aan u als lid uitgeschreven. Omwille van die reden gelden deze cashbackacties dus NIET voor aankopen die u verricht via VVL.
We raden dan ook aan om vooraleer u beslist tot aankoop een eventuele cashback goed te bestuderen en het voordeel uit te tellen. Gezien deze acties soms echt wel interessant zijn en een groot voordeel bieden kan het soms interessant zijn om de VVL-korting te laten vallen en uw aankoop gewoon via vandenborre.be te verrichten in plaats van via vvl.vandenborre.be.

Herroepingsrecht

Omwille van dezelfde reden is ook het herroepingsrecht hier niet van toepassing. Dit betekent dat u aangekochte goederen niet zomaar zonder opgave van reden kunt retourneren. De wettelijke garantieregel blijft uiteraard wel van toepassing.

Ik heb geen logingegevens. Wat moet ik doen?

Als VVL-lid hebt u deze gegevens toegestuurd gekregen via een gepersonaliseerde e-mail van Vanden Borre. In deze mail kunt u uw login gegevens terugvinden. Het betreft uw mailadres zoals het in de VVL- database gekend is en waarop u de VVL e-mailcommunicatie ontvangt.
U zal gevraagd worden te klikken op de link in de mail om uw gegevens te bevestigen. Op het scherm dat u dan te zien krijgt zal u gevraagd worden om een paswoord aan te maken en dit te bevestigen. Gelieve dit paswoord nauwkeurig bij te houden want u zal het blijvend nodig hebben om ook in de toekomst bestellingen te verrichten.

We hopen met dit initiatief uw lidmaatschap een nog grotere méérwaarde te kunnen bieden. Maak er dus zeker gebruik van.