Nationale manifestatie te Brussel op 5 mei 2022!

Datum: 05/05/2022
Start vorming: 10u00
Einde vorming: 11u30
Adres: Europakruispunt
1000 Brussel
Belgiƫ

Aangezien het kabinet van Minister Vandenbroucke niet de financiële middelen vrijmaakt om een nieuwe conventie af te sluiten roepen de VVL en UPLF (Waalse bereoepsvereniging) alle collega’s op om massaal deel te nemen aan een manifestatie te Brussel! Ook de UPLF heeft haar steun toegezegd.

 

Wanneer?

Donderdag 5 mei om 10u tot 11u30

 

Waar?

Op het Europakruispunt vlakbij het Centraal Station te Brussel

 

Wat is de bedoeling?

Bedoeling is om op een ludieke wijze het uitblijven van een conventie en het onderbetalen van ons beroep aan te klagen.

 

Wat is het plan van aanpak?

We bereiden momenteel de concrete acties voor die we die dag op poten zullen zetten. Ideeën zijn steeds welkom op info@vvl.be! In een volgende communicatie brengen we méér details hierover!

 

Is iedereen welkom?

Uiteraard! Roep je collega’s, vrienden en sympatisanten op om deel te nemen! Verspreid dus gerust ook onze oproep.

 

We noteren graag je deelname!

Om een idee te hebben over de opkomst noteren we graag je deelname! Iedereen die wil deelnemen (ook niet-leden, sympatisanten,…) vragen we om dit aan te geven via deze knop.

Vul gewoon je naam, voornaam en e-mailadres in. Zo kunnen we je verder op de hoogte houden van de praktische afspraken. De andere in te vullen velden mag je gerust leeg laten.

 

Hou dus zeker donderdagvoormiddag 5 mei eerstkomend vrij in je agenda! We rekenen op de steun van iedereen om de belangen van ons beroep in deze moeilijke tijd te verdedigen! We komen snel met meer concrete informatie bij je terug.