Oefenplatform Bingel.be

12/01/2013

Bingel.be is het online oefenplatform van uitgeverij VAN IN dat meer dan 2400 reeksen oefeningen bevat. Met deze oefeningen worden leerinhouden uit het lager onderwijs op een motiverende manier getraind en herhaald. Kinderen kunnen de online oefeningen op gelijk welk moment en gelijk welke plaats maken. De oefeningen zijn ideaal om extra te oefenen op lezen, spelling, taal en wiskunde.

Bingel.be wordt door bijna alle Vlaamse lagere scholen gebruikt, maar kan ook door andere organisaties en professionals ingezet worden.

Vorig schooljaar onderzocht uitgeverij VAN IN samen met een aantal geselecteerde paramedische organisaties en professionals de meerwaarde van bingel.be buiten de lagere school. De reacties waren unaniem positief. 

We bieden u graag de kans om bingel.be gratis uit te proberen tot eind januari 2013. Hiervoor volstaat het om online een gratis demo-account aan te vragen.

We bieden u daarnaast de kans om bingel.be te gebruiken tot einde schooljaar 2012-2013, aan de instapprijs van € 100 excl. btw (i.p.v. de reguliere prijs van € 150 excl. btw). Bestellen kan online. U ontvangt nadien samen met uw factuur een persoonlijke activatiecode en een online handleiding. Deze instapprijs geldt bij bestellingen die gebeuren vóór 31 januari 2013.

Mocht u nog vragen hebben over deze aanbieding, neem dan contact op met de klantendienst van uitgeverij VAN IN op het telefoonnummer 03 491 94 44 of via basisonderwijs@vanin.be.