GRATIS NIEUWE DIGITALE VVL-PUBLICATIE (VVL-LEDEN)

12/07/2016

Het “VVL-digicenter” is volledig vernieuwd en makkelijk toegankelijk. U vindt er volgende informatie terug:

  • Tijdschrift Logopedie met artikels, apps, boeken, materiaal, ,... netjes gerangschikt én makkelijk terug te vinden via de zoekfunctie
  • Praktijkinformatie: hier vindt u alle informatie terug betreffende het RIZIV, de terugbetaling en de administratie van een praktijk evenals een aantal wachtzaalberichten
  • Congres: alle informatie over de VVL-congressen
  • Diagnostiek en therapie: u vindt er alle info terug over materiaal bruikbaar voor diagnostiek en therapie.

Klik HIER naar het nieuwe VVL-digicenter.

Bovendien kunt u vanuit dit “Digicenter” en exclusief als VVL-lid volledig kosteloos onze nieuwste digitale VVL-publicatie downloaden. “Op rrrrrrolletjes” is een werkbundel bedoeld om de tongpunt-r aan te brengen bij (jong)volwassenen. Deze bundel bevat diverse behandelingsmethodes en een zeer uitgebreid assortiment aan oefeningen van syllabeniveau tot het spontaan spreken. Klik HIER naar het VVL-digicenter voor het downloaden van deze bundel.

De deelnemers aan het congres willen we ook nog melden dat de foto’s van het recente congres beschikbaar zijn op onze site. Klik daarvoor HIER!

We merken dat na de werkzaamheden aan onze server, reeds heel wat VVL-leden de procedure tot inloggen hebben gevolgd. Alleen dan heb je als lid daarna probleemloos toegang tot al de digitale diensten en je geniet automatisch de korting als VVL-lid in de webshop. Degenen die de nieuwe inlogprocedure nog niet in orde brachten, willen we oproepen dit zo snel mogelijk te doen. Alle info is HIER beschikbaar op onze site.