Gratis jaarabonnement op Kurzweil 3000 en WoDy Combi!

28/05/2016

Dankzij de samenwerking tussen Sensotec en VVL kunt u als VVL-lid genieten van een gratis jaarabonnement op het combipakket van Kurzweil 3000 (Windows en Mac) incl. K3000 Mobile app (iOS) en WoDy Combi (Windows). Alle upgrades zijn inbegrepen. Via de weblicentie hebt u altijd en overal toegang tot de software.

Kurzweil 3000 is het meest complete compenserende softwarepakket voor iedereen met een lees-, schrijf-, taal-, of leerprobleem, zoals bijvoorbeeld dyslexie.
WoDy Combi is een must voor iedereen die vaak met tekst-pdf’'s werkt en lees- en schrijfondersteuning wenst in meerdere talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Deze programma’s zijn ook voor logopedisten zeer nuttig. Daarom heeft de VVL een exclusief voordeel onderhandeld voor u als lid.
Wenst u Kurzweil 3000 en/of WoDy Combi in te zetten bij therapie of begeleiding van personen met leer- en/of taalstoornissen, dan kunt u nu een gratis jaarabonnement krijgen. Deze weblicentie biedt u gedurende één jaar toegang tot het combinatiepakket van Kurzweil 3000 (incl. K3000 Mobile app) en WoDy Combi, inclusief alle upgrades.

  • Normale prijs: €443,40
  • Prijs voor VVL-leden: gratis

Maar er is meer! Indien één van uw patiënten gedurende dit jaar Kurzweil 3000 en/of WoDy aankoopt met een van uw kortingscodes krijgt u gratis een permanente licentie voor het overeenkomstige pakket:

  • Kurzweil 3000 t.w.v. € 995
  • WoDy Combi t.w.v. € 350
  • Combinatiepakket Kurzweil 3000 & WoDy Combi t.w.v. € 1.345

Enkel VVL-leden kunnen genieten van dit aanbod (koppeling aan lidnummer!). Méér informatie over het aanbod vindt u hier. Klik vervolgens door naar de website van Sensotec om het pakket te bestellen.

Deze actie is beperkt tot één pakket per lid.

Klik hier naar de VVL-webshop en maak gebruik van dit nieuwe ledenvoordeel