GESEL 2016

11/08/2016

GEnootschap SEnioren Logopedie: 4de bijeenkomst op 10 sep. 2016 in KORTRIJK

Zoals inmiddels gebruikelijk, is deze bijeenkomst gepland op de 2de zaterdag van september. We houden het ook bij de CCC uitgangspunten, dwz. een deel Collegialiteit, een vleugje Cultuur en een snuifje Culinair. Wil je nog eens senioren-collega’s tegenkomen, dan is dit het juiste evenement! En Senior (of Seniorita) Logopedie ben je vanaf 55-plus… Je partner is uiteraard ook welkom. Na vorig jaar Limburg en Maasmechelen zal op 10 september 2016 West Vlaanderen met KORTRIJK als gastplaats fungeren. Sinds 1302 weet iedereen dat natuurlijk liggen en zo zijn we weer in een stad met een Begijnhof en een Belfort, een Universiteit en Hogescholen, een voetbalploeg en shoppingcentra, de Leie , parken en tuinen, design en architectuur enz…

Er is ontvangst tussen 13 en 14 uur in Bistro BOTERO, Schouwburgplein 12, 8500 Kortrijk. Met een glaasje fris of koffie met een koekje kunnen we even kennismaken en bijbabbelen. Onder het Schouwburgplein is er een parkeergarage en het station is eveneens vlakbij. Om 14u starten we met de Collegiale bijdrage: Prof. Eric Manders zal het Logopedisch werkveld van Verleden naar Heden doorlopen.
Daarna volgt om 15u een brok Cultuur: Kortrijk heeft veel te bieden voor een middag en de keuze is gevallen op een bezoek “Kortrijk ontdekken” onder leiding van een stadsgids. Hiervoor is ruim twee uur voorzien en kans op een terrasje om bij te tanken.
Om af te ronden zijn we vanaf 18.30u terug in Bistro Botero voor de derde C: het Culinaire deel. Er wacht een aperitief, een voorgerecht, een hoofdschotel en een dessert. Het is een ideale plek waar we als groep deze GeSeL- bijeenkomst 2016 met een lekker en gezellig diner kunnen afsluiten. Heb je nog een leuke foto van destijds? Breng die mee.

Inschrijving door storten van € 55 per persoon (alles inbegrepen tussen 13 uur en 21 uur) en dit vóór 4 september 2015 op BE52 2300 2024 2809 van VVL te Belsele. Bij de hoofdschotel is er keuze tussen vis of vlees. Gelieve bij de overschrijving naar VVL te vermelden GESEL en 2xvis OF 2xvlees OF 1vis – 1vlees (uw voorkeur hoofdschotel); als u dat NIET doet of vergeet… gaan we uit van vis.
We hopen je te mogen verwelkomen en breng een senior vriend(in) mee.
Romain Buekers (GESEL) en Christa Vervelghe (gastvrouw Kortrijk , 0496 729 473)

Als je Kortrijk te ver vindt voor alléén een GeSeL bijeenkomst, dan kan je er een weekend van maken… Je kan meer info vinden via logies kortrijk of bij guesthouses.be/ booking.com / logereninvlaanderenvakantieland.be